Експерти розповіли, яке блюдо може захистити від раку товстої кишки.

Багато хто знає, що від харчування залежить дуже багато. Якщо людина постійно вживає фаст-фуд, то це може погано позначитися на його самопочутті. Адже там дуже багато шкідливих речовин. Вони призводять до різних захворювань в організмі людини.

Зокрема, дослідження показують, що червоне м'ясо (яловичина, свинина, баранина) і оброблене м'ясо, наприклад, ковбаса, можуть збільшити ризик раку товстої кишки. Тому його слід уникати, якщо це можливо.

Тому вкрай важливо регулярно переглядати свій раціон, щоб прибирати з нього шкідливі продукти, які тільки шкодять. Важливо в своєму харчуванні приділяти увагу овочам і фруктам. Тому що в них міститься максимальна кількість корисних компонентів.

Крім того лікарі впевнені, що існують спеціальні страви, які можуть уберегти організм людини від раку товстої кишки.

І ось один з варіантів меню, який підготували експерти Німецького Фонду боротьби з раком (Stiftung Deutsche Krebshilfe).

Таке "блюдо від раку", рецепт якого є на сайті фонду, розраховано на чотирьох осіб. Для нього знадобляться наступні інгредієнти:

  • 400 г солодкої картоплі
  • 4 столові ложки оливкової олії
  • 1 лимон
  • сіль, чорний перець

Спочатку потрібно помити і очистити картоплю і нарізати скибочками товщиною приблизно 1,5 см.важливо маринувати шматочки в мисці з оливковою олією, сіллю, чорним перцем і цедрою лимона Поле можна випікати в духовці від 25 хвилин при 180 градусах.

Також потрібно приготувати курку.

ля цього потрібно:

  • 4 курячі грудки зі шкірою
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • чебрець, сіль і чорний перець

Спочатку курку варто трохи обсмажити, а потім відправити в духовку до картоплі.

Раніше Hyser писав про те, що Комаровський розповів, що робити якщо діти часто хворіють на ГРВІ.

Також писали, що експерти розповіли, які продукти не можна заморожувати.

Нагадаємо, що медики назвали продукт, від якого не можна відмовлятися.