За вікном спека і часто, щоб остудитися, і дорослі, і діти балують себе ласощами у вигляді морозива.

Однак далеко не всі знають, що не все морозиво є безпечним, пише "Голос".

Так, фахівці попереджають про небезпеку вершкового морожного, температура якого в процесі зберігання була порушена. Вся справа в тому, що коли продукт починає підтавати, бактерії починають інтенсивно розмножуватися.

З цієї причини купувати морозиво, де його продають кульками на вагу, досить небезпечно. Коли продавець відкриває-закриває холодильник, то морозиво потроху підтає. У холодильник потрапляє гаряче повітря з вулиці, та й сама ложка може бути гарячою через спеку на вулиці.

Саме дані махінації і роблять морозиво потенційно небезпечним.

Медики попереджають, що небезпечним може бути і звичайнісіньке фасоване морозиво, якщо воно неправильно зберігалося.

Коли ви купуєте продукт, обов'язково перевірте, щоб воно було досить замороженим, але не в якому разі не м'яким.

Відзначимо, що в спеку становить небезпеку не тільки морозиво, а й молоко, кефір, йогурти та інше. Тому довго не зберігайте продукт без холодильника і несіть з магазину відразу додому.

Ті, хто вважають за краще залишати на столі молочку для того, щоб вона нагрілася, також ризикують заробити отруєння. Найкраще буде, якщо ви підігрієте молочний продукт в мікрохвильовці протягом 20-30 секунд.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі склали перелік овочів, які не варто вживати в їжу в сирому вигляді.

Також Hyser повідомляв, що фахівці з'ясували, люди з яким кольором очей частіше схильні до виникнення онкологічних захворювань.

Нагадаємо, що медики назвали корисні солодощі, які не шкодять фігурі.